Erfaren terapeut i Stockholm

​Det finns många olika anledningar till varför man väljer att gå i terapi, det kan vara om man har varit med om en dramatisk förändring i livet som påverkar en negativt så som dödsfall, skilsmässa eller trauman som man upplevt i sin barndom, det kan vara att man är deprimerad eller kanske lever ett liv som gör en väldigt nedstämt och man kan inte komma ur denna onda spiral på egen hand.

 Eller så behöver man bara hjälp med att reda ut sina känslor och få prata med en riktigt bra terapeut som hjälper dig med just detta. Så söker ni efter en bra psykoterapeut Stockholm​​ som har erfarenhet, kunskap och en förståelse för hur man ska hjälpa sina patienter på bästa sätt är det absolut Terapirummet som ni ska vända er till. Här arbetar med en psykodynamisk förståelsemodell som är ett väl beprövat sätt att arbeta efter när man pratar om terapi och psykiskt välmående.​

Bästa terapeuten i Stockholmsområdet!

Eftersom att psykisk ohälsa är ett av de största problemen som vi faktiskt har i dagens samhälle är det väldigt viktigt att det alltid finns terapeuter och mottagningar tillgängliga för varje individ som man kan vända sig till för att få hjälp. Detta är något som man på Terapirummet alltid strävar efter och därför kan du känna dig trygg med att de alltid arbetar utifrån varje enskild individ och tar fram en behandlingsplan eller diskussionsplan som kommer att passa för just dig.

Enskilda samtal och parterapi.

Du kan välja att gå på enskilda samtal men också i parterapi hos dem, något som blir allt mer populärt i dagens samhälle då man vill kunna arbeta konstruktivt på sitt förhållande. Och detta är inte bara om man har problem i sitt förhållande, giftermål eller samboskap utan om man helt enkelt vill skapa en trygg och stabil grund för båda parter att kunna förlita sig på.